Om föreställningen

Förra årets succékonsert återvänder till Falkenberg och gästar vackra Öland & Västervik!

Äntligen kan vi meddela att förra årets utsålda succé ”Musikalkväll på Vallarna” med West End-stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson är tillbaka! I år ges två konserter på Vallarna, en på Solliden Sessions utanför Borgholm och en på Gränsö slott i Västervik. Med sig på scen har de gruppen Sångkollektivet och ett 9-mannaband under ledning av Nils-Petter Ankarblom. Konserterna på Vallarna gästas dessutom av Ebba Mård.

Den 17, 18, 21 och 23 juli bjuds det på storslagen musikalkväll när Emmi, Peter och deras eminenta gästartister tar oss med på en musikalisk resa vi sent ska glömma. Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden med allt från "Phantom of the Opera" till "We will rock you".

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren. Emmi har gjort flertalet klassiska musikaler i sin karriär som West Side Story, Sound of Music och Les Misérables. Emmi gjorde sin West End debut i rollen som ”Christine” i Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre i London. Hon var också med i Peter Jöbacks arena tour ”I Love Musicals” och gjorde sen rollen som ”Christine” mot Jöback i den svenska uppsättningen av Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm.   Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queen-tolkare som erövrade West End i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We Will Rock You. Peter spelade också "Judas" i rockmusikalen Jesus Christ Superstar, en arenaturné med bland annat Ola Salo som spelade huvudrollen som Jesus. Därtill har Peter också gjort bland annat, Rock of Ages, Footloose, Jerseyboys för att inte nämna många och långa turnéer med Champions of Rock. 

Nu är Emmi och Peter tillbaka på Vallarnas fantastiska friluftsteater och gästar dessutom vackra Solliden Sessions och undersköna Gränsö slott för att bjuda på ännu ett magiskt musikaliskt möte.

Varmt välkommen att uppleva en fantastisk sommarkväll med våra stora internationella musikalstjärnor!

Föreställningslängd: ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus

Kommande speltillfällen

2 planerade speltillfällen mellan 21 juli - 23 juli

Söndag 21 juli, 19:30

Söndag 21 juli, 19:30 • Vallarnas friluftsteater, Falkenberg

från 595 kr / person

Tisdag 23 juli, 19:00

Tisdag 23 juli, 19:00 • Vallarnas friluftsteater, Falkenberg

från 595 kr / person

Slutsålt Boka biljett
Se alla speltillfällen arrow_forward
Nöjesresor icon

Boka hotellpaket med Nöjesresor.se

Boka hotellpaket

Inför besöket

Föreställningslängd

ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus

Genre

Musikal

Åldersgräns på Vallarna

Barn under 3 år, som sitter i knä, medföljer fritt.

Pris

Från 495 kr

Om föreställningen

Kontakt & bra att veta - Vallarna

Kontakt Showtics Gästservice 0771-13 43 00 Falkenbergs Turistinformation 0346-88 61 01

Biljetter Biljetter uppvisas antingen digitalt (via telefon) eller på utskrivet papper vid entrén till Vallarna. Arenan öppnar 1h innan föreställningsstart.

Egen mat och dryck Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck som är köpt på annat ställe in på arenan. Det finns café- och restaurangförsäljning med fullständiga rättigheter inne på Vallarna.

Pausbeställning Pausbeställning sker på plats på Vallarna innan föreställningsstart. Ni uppger er beställning och betalar. Därefter blir ni hänvisade till en plats där er beställning står framdukad i pausen.

Vid regn! Ta gärna med regnkläder. Skulle ni glömma detta finns det engångsponchos till försäljning i bodarna. Paraply är ej tillåtet då det tar upp sikte för alla bakom. Vårt mål är att aldrig behöva ställa in en föreställning, men vid de tillfällen då väderförhållandena innebär en risk för våra gäster, vid tex kraftigt åskväder, så kan vi behöva pausa föreställningen tills åskan passerar. Om man bedömer att åskan ej kommer gå över inom rimlig tid kan vi behöva ställa in en föreställning. Sker det under föreställning, informeras detta på plats från scen. Ser vi behov av att ställa in, innan gästerna kommit till arenan, kommer samtliga biljettköpare att kontaktas via mail.

Rökfritt Vänligen notera att Vallarna är en rökfri arena.

Hundar Hundar får man tyvärr ej ta med in på arenan, men vi har flera bra hundpensionat i Falkenberg.

Upphittade föremål Upphittade föremål förvaras på Vallarna till och med sista föreställningsdagen.

Hörselslinga Hörselslingan finns på samtliga platser förutom de två yttersta platserna på rad 1-6.

Barnvagnar & rullatorer Tänk på att barnvagnar och rullatorer inte får placeras i mittgången. Vill du vara säker på att kunna placera barnvagn/rullator vid sidan av stolen, vänligen boka ytterkant rad 21-25 vänster eller rad 19, 21-22 höger.

Rådande väskförbud Vallarnas Friluftsteater omfattas av väskförbud. Detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en mindre väska eller personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna kommer noggrant kontrolleras av behörig personal.

Läs mer om väskförbudet här

Sittdynor, filtar och regnkläder som bärs i handen går jättebra att ta med.

Parkering & Buss och resebolag - Vallarna

Parkeringsplatser

Vid Tullbroskolan precis intill Vallarna är parkeringen FRI för personbilar. Ni blir mottagna av våra trevliga parkeringsvakter vid ankomst. Parkeringen är öppen mån-fre kl. 17:30-22.00 och lör-sön kl. 13.30-22.00.

Kronans parkeringshus mitt i stan.

Hamngatan nedanför Grand Hotel.

Det finns ett flertal handikapplatser precis utanför biljettkassan på Vallarnas friluftsteater. Tänk på att giltigt parkeringstillstånd måste läggas synligt i rutan.

Närmaste ställplats för husbilar finner ni vid Falkenbergs Båtklubb. Observera att det inte är tillåtet att stå över natten på Vallarna.

För bokning med buss- och resebolag: Biljetterna bokas via Falkenberg Turistbyrå fbg@falkenberg.se

Rullstolsplats och ledsagare - Vallarna

Biljetterna bokas via Showtic Gästservice 0771-13 43 00 info@showtic.se

Souvenirshop - Vallarna

Här hittar du bland annat DVD-filmer från föreställningar på Vallarna, Stefan och Kristers gamla klassiker, souvenirer och mycket mycket mer.

Souvenirshop arrow_forward
Arenaskiss - Vallarna

Här kan du se en skiss över arenan och dess sittplatser.

Arenaskiss arrow_forward

Media