Äta och dricka

på Vallarnas Friluftsteater

På Vallarna har vi fullständiga rättigheter och i Birgers Bubblande Boogie Bar kan du köpa både buskisdrinkar, en kall öl eller ett gott glas vin och så klart finns det en massa alkoholfria alternativ. Är du hungrig så kan vi rekommendera vår restaurangbod! Samir som driver restaurangboden är en hejare på att baka goda pizzor, grilla hamburgare och olika sorters korvar. Vill du ha något lättare så kan vi tipsa om vår Vallarna-räkmacka eller en smarrig fika i någon av våra cafébodar.

Förbeställa mat och dryck till pausen:
Förbeställning till pausen gör du på plats i caféboden innan föreställningen startar, då kommer din beställning stå klar till er i pausen!

Förbeställa till innan föreställningen börjar:
Det är inte längre möjligt att förbeställa till innan föreställningen startar. Vi öppnar våra cafébodar 1 timme innan föreställningen startar, kom i god tid så ger vi dig bästa service.

Förbeställa programblad till Åsa-nisse:
Vi är så stolta att presentera årets souvenirprogram! Förutom den sedvanliga presentationen av föreställning och medverkande, så innehåller den dessutom en unikt framtagen Åsa-Nisse serie och ett klurigt korsord! Förbeställ till det makalösa priset 50 kr. (Kostar 60 kr att köpa på plats). Boka ditt programblad här!