Äta och dricka

på Vallarnas Friluftsteater

Restaurangbod

Sommaren 2021 genomfördes en förändring. Då valde vi att ha en restaurangbod, där man kunde köpa mat över disk istället för det sedvanliga restaurangtältet. Det blev mycket lyckat!
I restaurangboden kommer det att finnas något för alla smaker, även i dryckesväg. Och som vanligt har vi fullständiga rättigheter!

Visste du förresten att våra gäster senast vi spelade
gav oss 5,7 av 6 i helhetsbetyg för sin upplevelse på Vallarna!

Verkligen ett härligt betyg och vi ska se till att göra allt vi kan för att ni ska bli minst lika nöjda i år!

Så fort som priser och utbud är spikat för 2022 så kommer vi uppdatera här med mer info.

På Vallarna har vi fullständiga rättigheter och i Birgers Bubblande Boogie Bar kan du köpa både buskisdrinkar, en kall öl eller ett gott glas vin och så klart finns det en massa alkoholfria alternativ. Är du hungrig så kan vi rekommendera vår restaurangbod! Samir som driver restaurangboden är en hejare på att baka goda pizzor, grilla hamburgare och olika sorters korvar. Vill du ha något lättare så kan vi tipsa om vår Vallarna-räkmacka eller en smarrig fika i någon av våra cafébodar.

Förbeställa mat och dryck

Du vet väl om att du kan förbeställa det mesta i samband med biljettköpet eller på plats innan föreställningen. Smidigt, eller hur!?

Förbeställa till pausen:

Förbeställning till pausen gör du på plats innan föreställningen startar, då kommer din beställning stå klar till er i pausen!

Förbeställa till innan föreställningen börjar:

Du kan också förbeställa din mat och dryck i samband med biljettköpet, så att det står klart för dig att hämta i caféet innan föreställningen börjar! Spara dina värdebevis och visa upp dem i caféboden, så har du din mat och dricka redo i god tid innan föreställningen börjar!