Äta och dricka

på Vallarnas Friluftsteater

Upplev smakrik magi på Vallarna!


Välkomna till Vallarna, vårt utbud av mat och dryck på Vallarna är brett!
I år är vi dessutom extra stolta över att presentera årets nyhet: 
Krutkorven – en smal, grillad korv med mycket sting i, skapad i samarbete med de lokala mästarna på Korvpojkarna i Halmstad.

Lusthusgrillen – Korvälskarens Paradis
I Lusthusgrillen erbjuder vi ett brett utbud av läckra grillade korvar. Förutom vår unika Krutkorv, kan du njuta av en saftig wienerkorv eller annan smakrik korv, alla noga utvalda och tillverkade av Korvpojkarna. Varje tugga är en hyllning till lokala smaker och kvalitetsråvaror.
Lusthusgrillen Meny

Birgers Bubblande Boogie Bar
På Vallarna har vi fullständiga rättigheter, och i vår festliga Birgers Bubblande Boogie Bar kan du avnjuta en uppfriskande drink, en kall öl eller ett glas utsökt vin. Självklart har vi även ett brett sortiment av alkoholfria alternativ för alla smaker.
Boogie Bar Meny

Restaurangboden – För Den Hungrige
Är du lite hungrig? Då rekommenderar vi ett besök i vår restaurangbod eller Lusthusgrillen, där vi serverar mat som stillar hungern och glädjer smaklökarna.
Restaurangboden Meny

Kiosker och Försäljningsställen
I våra kiosker och övriga försäljningsställen hittar du ett brett utbud av kaffe, kalla drycker, nybakade bullar, glass, popcorn och godis – perfekt för att förgylla din dag på Vallarna.
Kiosk Meny
Popcorn Meny

Förbeställa mat och dryck till pausen
Förbeställning till pausen gör du på plats i caféboden innan föreställningen startar, då kommer din beställning stå klar till er i pausen!