Bra att veta inför ditt besök!

Biljetter
Biljetter uppvisas antingen digitalt (via telefon) eller på utskrivet papper vid entrén till Vallarna. Arenan öppnar 1h innan föreställningsstart.

Kontakt
Showtics Gästservice 0771-13 43 00
Falkenbergs Turistinformation 0346-88 61 01

Egen mat och dryck
Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck som är köpt på annat ställe in på arenan. Det finns café- och restaurangförsäljning med fullständiga rättigheter inne på Vallarna.

Pausbeställning
Pausbeställning sker på plats på Vallarna innan föreställningsstart. Ni uppger er beställning och betalar. Därefter blir ni hänvisade till en plats där er beställning står framdukad i pausen.

Vid regn!
Ta gärna med regnkläder. Skulle ni glömma detta finns det engångsponchos till försäljning i bodarna. Paraply är ej tillåtet då det tar upp sikten för alla bakom.

Rökfritt
Vänligen notera att Vallarna är en rökfri arena.

Hundar
Hundar får man tyvärr ej ta med in på arenan, men vi har flera bra hundpensionat i Falkenberg.

Parkeringsplatser
* Vid Tullbroskolan precis intill Vallarna är parkeringen FRI för personbilar. Ni blir mottagna av våra trevliga parkeringsvakter vid ankomst. Parkeringen är öppen mån-fre kl. 17:30-22.00 och lör-sön kl. 13.30-22.00.
* Kronans parkeringshus mitt i stan.
* Hamngatan nedanför Grand Hotel.
* Det finns ett flertal handikapplatser precis utanför biljettkassan på Vallarnas friluftsteater. Tänk på att giltigt parkeringstillstånd måste läggas synligt i rutan.
* Närmaste ställplats för husbilar finner ni vid Falkenbergs Båtklubb. Observera att det inte är tillåtet att stå över natten på Vallarna.

Upphittade föremål
Upphittade föremål förvaras på Vallarna.

Hörselslinga
Hörselslingan finns på samtliga platser förutom de två yttersta platserna på rad 1-6.

Barnvagnar & rullatorer
Tänk på att barnvagnar och rullatorer inte får placeras i mittgången. Vill du vara säker på att kunna placera barnvagn/rullator vid sidan av stolen, vänligen boka ytterkant rad 21-25 vänster eller rad 19, 21-22 höger.