Om föreställningen

BILJETTSLÄPP 20 FEB KL 10:00

Förra årets succéföreställning – ”Musikalkväll på Vallarna” är tillbaka!

Äntligen kan vi meddela att förra årets utsålda succé ”Musikalkväll på Vallarna” med West End-stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson är tillbaka! Med sig på scen har de fantastiska gruppen Sångkollektivet, gästartist Ebba Mård samt ett 9-mannaband under ledning av Nils-Petter Ankarblom.

Den 23 juli bjuds det på storslagen musikalkväll när Emmi, Peter och deras eminenta gästartister tar oss med på en musikalisk resa vi sent ska glömma. Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden med allt från "Phantom of the Opera" till "We will rock you".

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren, där Emmi har flertalet klassiska musikaler i sin karriär som West Side Story, Sound of Music och Les Misérables. Emmi hade rollen som "Christine" i West End's The Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre i London och i Peter Jöbacks arena tour I Love Musicals. Emmi gjorde senare också rollen "Christine" på nytt men mot Jöback i den svenska uppsättningen av Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm.

Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queen-tolkare som erövrade West End i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We Will Rock You. Peter spelade också "Judas" i rockmusikalen Jesus Christ Superstar, en arenaturné med bland annat Ola Salo som spelade huvudrollen som Jesus. Därtill har Peter också gjort, bland annat, Rock of Ages, Footloose, Jerseyboys för att inte nämna många och långa turnéer med Champions of Rock.

Kom och upplev en magisk sommarkväll på Vallarna med våra stora internationella musikalstjärnor!

  • Föreställningslängd: ca 2 timmar och 30 min inkl paus
  • Barn under 3 år, som sitter i knät, medföljer fritt.

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 23 juli - 23 juli

Tisdag 23 juli, 19:00

Tisdag 23 juli, 19:00• Vallarnas friluftsteater, Falkenberg

från 595 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward
Nöjesresor icon

Boka hotellpaket med Nöjesresor.se

Boka hotellpaket

Inför besöket

Föreställningslängd

ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus

Spelas

23 juli 2024

Genre

Musikal

Åldersgräns

Barn under 3 år, som sitter i knä, medföljer fritt.

Pris

Från 595 kr

Om föreställningen

Bra att veta

Biljetter Biljetter uppvisas antingen digitalt (via telefon) eller på utskrivet papper vid entrén till Vallarna. Arenan öppnar 1h innan föreställningsstart.

Egen mat och dryck Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck som är köpt på annat ställe in på arenan. Det finns café- och restaurangförsäljning med fullständiga rättigheter inne på Vallarna.

Pausbeställning Pausbeställning sker på plats på Vallarna innan föreställningsstart. Ni uppger er beställning och betalar. Därefter blir ni hänvisade till en plats där er beställning står framdukad i pausen.

Vid regn! Ta gärna med regnkläder. Skulle ni glömma detta finns det engångsponchos till försäljning i bodarna. Paraply är ej tillåtet då det tar upp sikten för alla bakom.

Rökfritt Vänligen notera att Vallarna är en rökfri arena.

Hundar Hundar får man tyvärr ej ta med in på arenan, men vi har flera bra hundpensionat i Falkenberg.

Upphittade föremål Upphittade föremål förvaras på Vallarna till och med sista föreställningsdagen.

Hörselslinga Hörselslingan finns på samtliga platser förutom de två yttersta platserna på rad 1-6.

Barnvagnar & rullatorer Tänk på att barnvagnar och rullatorer inte får placeras i mittgången. Vill du vara säker på att kunna placera barnvagn/rullator vid sidan av stolen, vänligen boka ytterkant rad 21-25 vänster eller rad 19, 21-22 höger.

Parkering

Parkeringsplatser

Vid Tullbroskolan precis intill Vallarna är parkeringen FRI för personbilar. Ni blir mottagna av våra trevliga parkeringsvakter vid ankomst. Parkeringen är öppen mån-fre kl. 17:30-22.00 och lör-sön kl. 13.30-22.00.

Kronans parkeringshus mitt i stan.

Hamngatan nedanför Grand Hotel.

Det finns ett flertal handikapplatser precis utanför biljettkassan på Vallarnas friluftsteater. Tänk på att giltigt parkeringstillstånd måste läggas synligt i rutan.

Närmaste ställplats för husbilar finner ni vid Falkenbergs Båtklubb. Observera att det inte är tillåtet att stå över natten på Vallarna.

Kontakt

Showtics Gästservice 0771-13 43 00 Falkenbergs Turistinformation 0346-88 61 01

Rullstolsplats och ledsagare

Biljetterna bokas via Showtic Gästservice 0771-13 43 00 info@showtic.se

Buss- och resebolag

Biljetterna bokas via Falkenberg Turistbyrå fbg@falkenberg.se

Souvenirshop

Här hittar du bland annat DVD-filmer från föreställningar på Vallarna, Stefan och Kristers gamla klassiker, souvenirer och mycket mycket mer.

Souvenirshop arrow_forward
Arenaskiss

Här kan du se en skiss över arenan och dess sittplatser.

Arenaskiss arrow_forward

Media