Varmt välkomna till Restaurang Vallarna!

 

Nu är det snart dags att välkomna er till restaurangen som ligger mitt i en fantastisk sommarmiljö och i direkt anslutning till Sveriges vackraste friluftsteater Vallarna. Här bjuds det på fantastiska smaker från den halländska högsommaren.

Istället för tidigare buffé så kan ni i år njuta av en härlig varmrätt bestående av antingen fisk eller kött i en härlig sommarmiljö. Självklart finns det även vegetariska alternativ på vår meny. Känner ni att inget av detta tilltalar er så finns en förstklassig räksmörgås att smaska på.

Fullständiga rättigheter!

Våra gäster förra året gav oss 5,7 av 6 i helhetsbetyg!

VARMT VÄLKOMNA!

MENYN SOMMAREN 2020 

Förrätt
Klassisk Toast Skagen på nygrillat surdegsbröd 89:-
Avokadotimbal med sojayoghurt och tångkaviar serveras med ett hembakt fröknäcke 89:-

Huvudrätt
Lågtemperaturstekt fläskkarré serveras med potatisgratäng, bearnaisesås och sallad av sommarens primörer 189:-
Vitlök- och ingefärsinkokt lax serveras med en kall örtsås, smörslungad färskpotatis och sallad av sommarens primörer 189:-
Vegetarisk/vegansk lasagne serveras med en sallad av sommarens primörer 189:-
Vallarnas Räksmörgås 159:-

Dessert
Chokladfondant med halloncoulis och lättvispad grädde 85:-
Fruktsallad med kokosgrädde och havrecrunch 85:-

HUR BOKAR JAG?

1. BOKA BÅDE FÖRESTÄLLNING OCH RESTAURANG
I samband med att du bokar din biljett kan du enkelt boka in ett besök på Vallarnas restaurang tillsammans med föreställningen.

2. JAG HAR REDAN BILJETT MEN VILL BOKA RESTAURANGEN
Har du redan bokat dina teaterbiljetter och vill boka på ett restaurangbesök kan du ringa oss på 0771-13 43 00 så hjälper vi dig! Du kan även boka till restaurangen genom att klicka HÄR.

3. SISTA MINUTEN – BOKNING
Om du vill boka ett besök i restaurangen och det är mindre än 24 h till ditt besök kontakta Vallarnas friluftsteater på nummer 076-8323285. Telefontid måndag-fredag kl. 8-17. Bokningsförfrågan övriga tider sker via sms (ditt namn och antal personer).

För er som skall gå på lördagens matinéföreställning kl. 15:00 finns det i år möjlighet att äta antingen innan eller efter föreställningen. Övriga dagar serveras maten innan föreställning.