Strandbaden_bildFalkenberg Strandbad

Strax utanför Falkenbergs centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad hotell med spa och konferens. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten.  Vi erbjuder mat- & sinnesupplevelser utöver det vanliga. Besök någon av våra restauranger för god mat, trevlig stämning och härliga musikframträdanden.

Vårt spa, The Retreat Club, är fantastisk resa för dig som älskar bästa spaupplevelsen. Här kommer du uppleva ett unikt spa, med känsla för exklusivitet & omhändertagande. Med Hamam, Rasul, eldrelax, pool med utsikt över havet, utomhusbastu och en mängd andra avslappnande behandlingar tar vi ordet spaupplevelse till nästa nivå. Allt detta i en inspirerande miljö.

Vi har också upplevelser för hela familjen hur den än ser ut. För barnfamiljer erbjuder vi lekland för de minsta, spa för de vuxna och fri tillgång till vårt fina badhus som ligger inne i vår anläggning och som har Sveriges enda 50 meters saltvattens bassäng.

Falkenberg Strandbad levererar en upplevelse i världsklass och gör allt för att överträffa våra gästers förväntningar.

 

Besök strandbaden.se