Musikalkväll på Vallarna 

Den 11 juli bjuds det på storslagen musikalkväll tillsammans med West End-stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson. Med sig på scen har dom gruppen Sångkollektivet samt gästartist Ebba Mård.

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren, där Emmi har flertalet klassiska musikaler i sin karriär som West Side Story, Sound of Music och Les Misérables. Emmi hade rollen som ”Christine” i West End’s The Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre i London och i Peter Jöbacks arena tour I Love Musicals. Emmi gjorde senare också rollen ”Christine” på nytt men mot Jöback i den svenska uppsättningen av Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm.

Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queen-tolkare som erövrade West End i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We Will Rock You. Peter spelade också ”Judas” i rockmusikalen Jesus Christ Superstar, en arenaturné med bland annat Ola Salo som spelade huvudrollen som Jesus. Därtill har Peter också gjort, bland annat, Rock of Ages, Footloose, Jerseyboys för att inte nämna många och långa turnéer med Champions of Rock.

Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden, allt från ”Phantom of the Opera” till ”We will rock you”. Kom och upplev en magisk sommarkväll på Vallarna med våra stora internationella musikalstjärnor!