Martin Nordh på Restaurang Vallarna

Kocken Martin Nordh, vinnare i TV-programmet Grillmästarna, gjorde stor succé på Vallarna ifjol när han ställde fram grillarna. I sommar är det dags igen! Välkommen till den hyllade restaurangen i direkt anslutning till Sveriges vackraste teater. Här bjuds det på dofter av nygrillat och närproducerat- allt framdukat av en riktig mästare!

Njut av förstklassiga råvaror i en fantastisk sommarmiljö. Även vegetarisk alternativ finns i vårt utbud. Fullständiga rättigheter. Våra gäster ger oss 5,7 av 6 i helhetsbetyg!

SOMMARKAMPANJ GRILLBUFFÉ 259 KR (ord.pris 299 kr)                                                 Erbjudandet gäller endast nybokningar. Begränsat antal – Först till kvarn gäller! 

Grillmästare Martin Nordh bjuder på närproducerad fisk, kyckling, kött och vegetariskt alternativ direkt från grillen!

GRILLBUFFÉ BARN 89 KR

Pris gäller tom 12 år.

TOAST SKAGEN 85 KR

Liten god förrätt: Skagenröra på spisbröd serveras med citron och dillvippa.

DESSERT 85 KR

Ljummen Chokladfondant serverad med halloncoulis och lättvispad grädde.

Dryckespaket 1. Pris 139 kr
1 fl. Carlsberg Hof, 1 glas rött vin, kaffe. Intas på Restaurang Vallarna med meny.

Dryckespaket 2. Pris 319 kr
1 fl. Carlsberg Hof, 1 snaps, 1 glas rött vin, kaffe & avec. Intas på Restaurang Vallarna med meny.

HUR BOKAR JAG?

1. BOKA BÅDE FÖRESTÄLLNING OCH RESTAURANG
I samband med att du bokar din biljett kan du enkelt boka in ett besök på Vallarnas restaurang tillsammans med föreställningen. Boka nu >> 

2. JAG HAR REDAN BILJETT MEN VILL BOKA RESTAURANGEN
Har du redan bokat dina teaterbiljetter och vill boka på ett restaurangbesök kan du ringa oss på 0771-13 43 00 så hjälper vi dig! Du kan även boka till restaurangen här. Boka nu >> 

3. SISTA MINUTEN – BOKNING
Om du vill boka ett besök i restaurangen och det är mindre än 24 h till ditt besök kontakta vår hovmästare på nummer 0709-667122. Telefontid tisdag-söndag kl. 11-16. Bokningsförfrågan övriga tider sker via sms (ditt namn och antal personer).

 

För er som skall gå på kvällsföreställningen kl 19.30 är det sittning i Restaurangen innan föreställningen och för er som skall se matinéföreställningen kl 15.30 är det sittning efter föreställningen.

GrillMartin2017
Premiar brollop_B3_1124